Schone Diensten

Binnenkort hier meer tekst.

 • Onderhouden van gebouwen en kantoren door Halmans Schoon

  Onderhouden van gebouwen en kantoren

  Schoonmaak van kantoren,openbare gebouwen, winkels, scholen, bankinstellingen, , sanitaire ruimtes, appartementsgebouwen ... U hoeft zich geen zorgen te maken. Onze mensen hebben alle materiaal en producten bij om snel en efficiënt te werken. Voor of tijdens de kantooruren, we zoeken samen naar het beste tijdstip.

 • Opleveringsschoonmaak door Halmans Schoon

  Opleveringsschoonmaak

  Bij langdurige leegstaand of nieuwbouw is het wel zo prettig als een bedrijfspand/nieuwbouwcomplex of woonhuis vakkundig schoongemaakt is alvorens het betrokken wordt.

 • Trespa reinigen door Halmans Schoon

  Trespa Reinigen

 • Reinigen zonnepanelen door Halmans Schoon

  Reinigen Zonnepanelen

 • osmoze Technologie Ramenwasssen bij Halmans Schoonmaakbedrijf

  osmoze Technologie Ramenwassen

  Schoner! Optimale schone en diepe reiniging doordat zelfs tot in de poriën van het oppervlak wordt gewassen. Werkt streep- en vlekloos zonder raamwissen, ook bij zonnig weer.

  Milieuvriendelijk! Tevens is het aspect milieu voor ons belangrijk. Osmose is een 100% milieuvriendelijke behandeling. Er wordt enkel gewerkt met biologisch afbreekbare producten.

  Veiligheid! De werkzaamheden worden volledig uitgevoerd conform de voorschriften van de Arbo-wet en het ladderbesluit.

  Bijkomende voordelen! Osmosebewassing heeft een direct positief effect op het onderhoud van uw woning/gebouw. Uw kozijnen en beplating blijven onbeschadigd en gaan jaren langer mee. Bij regelmatige bewassing kan er ook geen verwering plaatsvinden.

  Efficiënter! Met osmosebewassing kan tot op 15 meter hoogte gewassen worden. Op iedere plek bereikbaar.

  Multi – inzetbaar! Osmosebewassing is perfect inzetbaar voor zowel glas, gevelreclame, gevelbeplating, damwandreiniging, zonnemodules etc.

  Langer resultaat! De behandelde oppervlakten blijven langer schoon omdat osmosewater geen residu achterlaat.

  Geldbesparend! De wetgeving stelt momenteel strenge eisen aan glasbewassing op hoogte waardoor de kostprijs aanzienlijk is gestegen. Osmosebewassing op hoogte is een goedkoper alternatief doordat hoogwerkers niet altijd hoeven worden ingezet.